Jewelry Design üniversite eğitimi

ied jewelry design

İtalya’nın en eski ve büyük tasarım okullarından IED kendini sürekli yenileyen ve değişen trendlere ve akımlara göre yeni programlar açan bir okul.

En son İngilizce lisans programlarına (hem de BA dereceli, YÖK denkliği olan) Jewelry Design’ı da ekledi.

Milano kampüsünde İngilizce olarak verilen eğitim, bütün üniversite programları gibi 3 yıl sürüyor. Ücreti 16 000 Euro yıllık. Başvuru için bir proje- çizim hazırlamak gerekiyor. Ayrıca Skype mülakatı ile İngilizce seviyeniz ölçülüyor. IELTS’ten 6.0 puanı olanlar İngilizce sınavına girmeden başvuru yapabiliyorlar. İngilizce mülakattan geçemeyenler için 1 aylık bir hızlandırılmış İngilizce programı var. Okul Ekim ayında açılıyor. Dil sınavını geçemeyenler Eylül’de giderek eksiklerini tamamlıyorlar.

Ayrıca şu an bir burs yarışması da var. 4 Aralık 2017 tarihine kadar projenizi bize ileterek yarışmaya katılabilir, %50 burs ile Jewelry Design lisans programına kayıt olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için formu doldurun.

Görüşmek üzere, herkese güzel bir hafta diliyoruz.

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, IED, Jewelry Design, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın