IED Open Day – 14 Eylül

IED open day 14 Eylul

İtalya’nın en büyük ve en eski üniversitelerinden IED’in master ve üniversite programlarına kayıt olmak isteyenler 14 Eylül günü okulu ziyaret edip fakülte yetkilileri, akademisyenler ile görüşüp bilgi alabilecek, laboratuar ve okul imkanlarını gezebilecekler.

Her ne kadar diğer tasarım üniversitelerine göre IED ülkemizde çok popüler olmasa da İtalyanlar arasında IED’in yeri daha bilindik ve köklü.

Bizim de Vera Eğitim olarak ilk resmi temsilciliklerimizden biri olduğundan bizde de yeri ayrı.

IED, diğer okullara göre en büyük olanı. Torino, Roma, Floransa, Milano kampüsleri var. Ayrıca Brezilya ve İspanya kampüsleri de var. Tasarım dendiğinde öncü okullardan. Şu 3 gün içinde hemen İtalya bileti alabilir misiniz bilmem ama yolunuz bugünlerde Milano’ya düşecekse, IED’i gezmeyi ihmal etmeyin. Özel randevu isterseniz, vera@veraedu.com adresine iletişim bilgilerinizi bırakarak randevu talep edebilirsiniz.

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Brand Management, Car Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın