İtalya’da eğitime gideceklere İtalyanca özel ders

İtalya’da master ve üniversite eğitimine gideceklere güzel bir haberimiz var. Ofisimizde Tonia hocamız ile İtalya’da eğitime gidecek öğrencilere özel derslerimiz devam ediyor. İtalya’da okuyacağınız okulun eğitim dili İngilizce de olsa temel seviyede İtalyanca biliyor olmak size büyük kolaylık sağlayacak. Alışveriş yaparken, bir restoranda sipariş verirken, adres sorarken İtalyanca biliyor olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

İtalya’da eğitime gidecekler için 10 derslik özel ders paketimiz var.

10 derslik İtalyanca özel ders ücreti 1.200TL + KDV.

İtalyan Hocamız Tonia Vaia Aytaç. 5 senedir Türkiye’de yaşıyor. Kendisi Türk diline ve dil bilgisine hakim. Derslerde İtalyanca anlamadığınız noktalarda size Türkçe rahatlıkla yardımcı olabilir.

Özel ders paketi hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurarak bize bilgilerinizi iletebilirsiniz. Vera Eğitim – Bostancı, İstanbul

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın