Naba’dan yenilikler

Bugün Naba’dan güzel haberler aldık. Naba’daki 2018 yılındaki yenilikleri bizimle paylaştılar. Naba üniversite ve master düzeyindeki İngilizce eğitimlere yeni programlar eklendi.

İlk güzel haber Naba’da Ekim 2018’de üniversite programına başlamak isteyenler için. Artık Naba’da Ekim 2018’de başlayacak eğitim dili İngilizce olan 2 program daha var.

  1. BA in Painting and Visual Arts in English: Bu program Naba’nın kurulduğu dönemde ilk program olmuştur. Naba’da köklü bir yere sahip. Bu zamana kadarki eğitim dili sadece İtalyanca’ydı. Ekim 2018’de artık İngilizce bölüm de açılacak.
  2. BA in Digital Productions (New Technologies for Applied Arts) in English: 3D animasyon, oyun geliştirme ve modelleme üzerine yoğunlaşan yenilikçi bir program. Bu sene İtalyanca eğitim dilinde açıldı ve 40 öğrenci ile eğitime başladı. Ekim 2018’de artık İngilizce de eğitim verilecek.

İkinci güzel haber ise Naba’da master yapmak isteyenler için. Master in Contemporary Arts Markets programı Ekim 2018’de İngilizce eğitim dilinde de açılacak. 2 senedir sadece İtalyanca eğitim veren ve %100 yerleşim oranına sahip bu programda çağdaş sanatın ticari kısmına odaklanılıyor.

Yeni açılan programlarla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurup bilgi talep edebilirsiniz. Vera Eğitim Naba Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Contemporary art markets, Digital Productions, NABA, Painting and Visual Arts, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın