IED Car Design yaz kursuna giden öğrencimizin projesi

Bu sene IED’in Torino kampüsünde 3 Temmuz’da başlayan Car Design – An introduction programına katılan öğrencimiz bizimle proje fotoğraflarını ve proje bilgilerini paylaştı.

“Merhaba,

IED’in yaz kursundan çok zevk ve keyif aldım. Çok dolu zevkli eğitici bir kurstu. Bize verilen proje: FCA (Fiat gurubu) için sub-A segmenti yani şehir içi hem elektrik hem benzinli motora uyarlanabilecek iki kişilik küçük bir araba tasarımı yapmaydı. Bu çizimlerimizi ise sonra 1/3 ölçekte kilden yapmamız istendi. Aşağıda tasarım sürecinde çektiğim fotoğraflar var eklediğim photoshop renderlerını da ben yaptım.”

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Car Design, IED, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

IED Car Design yaz kursuna giden öğrencimizin projesi için 1 cevap

  1. Geri izleme: IED Torino Car Design Yaz Kursu - italyada.netitalyada.net

Bir Cevap Yazın