İtalya’da özel yurtlar

Harika bir Pazartesi akşamından merhaba. Sanıyoruz ki artık yaz geldi, havalar ısındı.

Seneye Eylül, Ekim’de İtalya’da üniversiteye, mastera başlayacak olan öğrencilerimiz son hazırlıklarını yapıyor. Kimisi konsolosluk prosedürlerini takip ederken bazıları erkenden konaklama organizasyonuna girdi bile.

İtalya’da evde kalmak istemeyen ama konforuön planda tutan öğrenciler genellike rezidans özellikli yurtları tercih ediyorlar. Bu yurtlarda kendine ait banyo ve duş, çalışma köşesi oluyor. Sabah akşam yemek çıkıyor. Spor salonu kütüphane gibi neredeyse otelcilik hizmeti sunuyorlar. Fiyatları yıllık 16bin Euroları buluyor ama içine yemek ve her türlü faturanın da dahil olduğu düşünülürse fiyatların çok pahalı olduğu söylenemez.

Geçen haftalarda bu özel yurtlardan birine kaydını yaptıran ve 2017 2018 akademik yılında Marangoni’de Interior Design masterı yapacak olan öğrencimiz Burçak bizimle çektiği videoyu paylaştı. İtalya’ya gidecek olan öğrenciler için güzel bir kaynak olduğunu düşünüyoruz.

Vera Eğitim, sadece “İtalya’da Eğitim”, vera@veraedu.com, 0216 504 20 12

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın