13 Mayıs Cumartesi IULM’de Open Day

İtalya’nın iletişim, halkla ilişkiler, reklam medya alanlarında en iyi üğniversitesi IULM’un Cumartesi günü Open Day’i var. Okulu gezip, akademisyenlerle ve öğrencilerle sohbet edip lisans programları hakkında bilgi alabilirsiniz.

IULM çok iyi bir okul, fiyatları da uygun. Fakat bütün bölümleri İtalyanca. Genellikle İtalyan Lisesi ve Galileo Galilei öğrencilerinin tercih ettiği bir üniversite. Aslında biz diğer liselerde okuyan öğrencilerimize de İtalyanca öğrenmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü İngilizce eğitim veren üniversiteler çok rekabetçi. Örneğin Politecnico di Milano’nun üniversite programları içinde tek ingilizce bölüm architectural design. Girmesi her geçen sene daha da zorlaşıyor. Bocconi’deki ingilizce işletme bölümü de aynı. O yüzden 1 sene İtalyanca öğrenmeyi göze alın, hem istediğiniz bölüme daha kolay kabul alırsınız, hem de mesleki eğitimin dışında bir de İtalyanca altın bileziğiniz olur.

IULM’deki üniversite programları şöyle:

  • Interpretariato e comunicazione
  • Relazioni pubbliche e comunicazione d’impresa
  • Comunicazione, media e pubblicità
  • Turismo, management e territorio
  • Arti, spettacolo, eventi culturali

Detaylı bilgi için IULM Türkiye resmi temsilcisi Vera Eğitim ile iletişime geçebilirsiniz:

vera@veraedu.com

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, IULM, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın