Luxury Brand Management bursu Ayşegül’e

Tebrikler Ayşegül Sakıcı!

Geçen hafta açıklanan Domus Academy Luxury Brand Management master programı burs yarışmasında ödül kazanan ve LBM bölümünde indirimli eğitim alma hakkı elde eden öğrencimiz Ayşegül Sakıcı’yı tebrik ediyoruz.

ferragamo.jpgTakip edenler biliyor, Domus Academy her sene burs yarışması açıyor. Management ve modayla ilgili bölümlerin kazananları geçen hafta açıklandı. Product Design, Mimarlık ve Interior Design gibi bölümlerin yarışma sonuçları ise yarın açıklanıyor.

Luxury Brand Management master programı burs yarışmasının konusu Museo Salvatore Ferragamo için bir business plan hazırlamaktı. Yarışma bittiğine göre rahat rahat yazabiliriz. Son yıllarda İtalyan markalarının çoğu kendi müzelerini açıyor. Fondazione Prada, Armani Silos, Museo Gucci ve daha adını yazamadığımız bir çok marka ve müzeleri. Salvatore Ferragamo da öğrencilerinden bir benchmarking çalışması ve rakip analizi ve daha tanınır olmak için proposallar yani öneriler istiyordu. Ayşegül’ün projesi öyle güzel bir anlatıma sahipti ki ödül alması bizi şaşırtmadı. Dikkatle ve detaylıca araştırmalarını yapmış, itinayla sunmuştu. Vera Eğitim olarak öğrencilerimizi burs yarışmalarında destekliyoruz, proje hazırlama aşamasında beraber brainstorming yapıyoruz ve geçen senelerde ödül alan projelerden örnekler gösteriyoruz. Emeklerimiz karşılığını bulunca biz de öğrencilerimiz kadar mutlu oluyoruz. Domus Academy’de burs kazanarak okuyan öğrencilerimiz ise her zaman sınıf içerisinde öne çıkan öğrenciler oluyor ve ardından staj başarılarını, iş başarılarını duyuyoruz. Ayşegül’e de başarılarının devamını diliyoruz ve dünya çapında düzenlenen burs yarışmasında ödül alarak bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyoruz.

Bir sonraki burs yarışmasından haberdar olmak için, ilgilendiğiniz bölümü yazarak iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Vera Eğitim, Domus Academy resmi Türkiye temsilcisidir. EMEA bölgesindeki 1. Eğitim Danışmanlık firmasıdır.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bölümler, Brand Management, Domus Academy, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın