Yarın Scuola Politecnica di Design’ı temsilen IEFT İzmir’deyiz

Türkiye resmi temsilciliğini yaptığımız Milano’daki master okulu Scuola Politecnica di Design’ı (SPD) temsil etmek için yarın İzmir’de IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda olacağız.

Kısaca okulla ilgili bilgi vermek isterim. SPD’nin kampüsü Milano’da. Master programlarının eğitim dili İngilizce. Eğitim süresi 1 yıl + 3 ay (staj). SPD’deki master programları:

-Interior Design

-Industrial Design

-Visual Design

-Transportation and Car Design

-Web and Digital Design

-Food Design and Innovation

SPD’de üniversiteyi bu alanlarda okumamış fakat tasarıma ilgisi olan öğrenciler için de 1 yıllık İngilizce sertifika programları var. Programlar: Product Design, Visual Design ve Car Design Tools.

Detaylı bilgi almak, başvuru koşullarını öğrenmek isteyenler için fuar yarın saat 13.00-19.00 arası İzmir Hilton Oteli’nde. Fuara katılım ücretsiz. Fuar öncesi kayıt bırakmak isteyenler aşağıdaki formu doldurarak bize bilgilerini ulaştırabilirler.

Vera Eğitim Danışmanlık SPD Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Car Design, Graphic Design, Interior Design, SPD, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın