Domus Academy Visual Brand Design master bursu

visual-brand-design

Domus Academy Visual Brand Design master bursu ile haftaya başlıyoruz. Visual Brand Design burs yarışması bu sene Condé Nast Italia dergi grubuna ait Glamour dergisi işbirliği ile açıldı. Yarışmanın konusu “Beauty & Glamour”.

Burs başvurusu için hangi belgeler hazırlanacak?

-maksimum 6/8 sayfalık görselleri ve açıklamaları içeren projeniz

-portfolyo

-CV

-motivasyon mektubu

-transkript ve diploma (son sınıf öğrencileri için öğrenci belgesi)

-Domus Academy başvuru formu

Bursa son başvuru tarihi 17 Nisan. Sonuçlar 11 Mayıs’ta email yoluyla açıklanacak.

Burs yarışması ile Domus Academy eğitim ücreti 28.600€ üzerinden birer kişiye %60, %50 ve %40 burs, 2 kişiye de %20 burs verilecek.

Domus Academy başvuru formu ve yarışmanın orjinal metni için lütfen aşağıdaki formu doldurarak bize bilgilerinizi bırakın size en kısa sürede geri dönüş yapalım. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisidir. Danışmanlık hizmetimiz ücretsiz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, Graphic Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın