Mip Milano toplantısına gidiyoruz

Politecnico di Milano’nun işletme alanında master programları sunan Business School’u MIP’in toplantısı için 24 Mart 2017 Cuma günü Bovisa kampüste toplanıyoruz.

MIP’in davet ettiği, bütün dünyadaki seçkin resmi temsilcilik ofisleri olarak bir araya gelip 2016 yılını değerlendireceğiz ve master programları hakkında detaylı bilgi edineceğiz. Okulun kendi kampüsünde gerçekleşen ve öğrencilerin projelerinden örnekler görebildiğimiz bu tip aktiviteler her zaman bizim için faydalı oluyor. Hem danışmanlık anlamında öğrencilerimize daha faydalı oluyoruz,bilgilerimiz sürekli güncellenmiş oluyor, kampüs ortamını yaşamış oluyoruz, hem de bizimle aynı işi yapan dünyanın farklı yerlerindeki meslektaşlarımızla fikir alışverişi yapma imkanı yakalıyoruz.

Bu yüzden MIP’in toplantısını çok önemsiyoruz ve dört gözle bekliyoruz. Takipçilerimiz hatırlar, en son Bangkok’ta NABA ve Domus’un davetlisi olarak toplanmış ve Çin ve Hindistan’dan sonra en iyi temsilcilik ofisi ödülü almıştık. Kendi bölgemiz olan EMEA bölgesindeki (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) 1.lik sertifikamız duvarımızı süslüyor.

MIP toplantısı sonrasında yaşadıklarımızı sizinle buradan paylaşırız.

İtalya’da işletme ve alt başlıkları konusunda master yapmak isteyen öğrencilerimize Multichannel Marketing Management bölümünü tavsiye ediyoruz.

Detaylı bilgi için CV niz ile vera@veraedu.com’a email atabilirsiniz veya kolayca aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Business Administration, MIP, Multichannel marketing management, Politecnico di Milano, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın