Interaction Design masterı ve burs imkanı

Domus Academy’nin açıldığı ilk günden beri severek duyurularını yaptığımız çok da fazla tanınmayan ama her duyanın ilgisini çeken yeni, güncel ve trend bir master programı Interaction Design

Türkçesi arayüz tasarımı olan bu bölüm, her ne kadar mesleğimi yapmsam da İTÜ mezunu bir Elektronik mühendisi olarak çok ilgimi çekiyor. Aplikasyon tasarımı da bu bölümün içine giriyor, herhangi bir elektronik cihazın insanlara daha kullanışlı hale getirilmesinin sağlanması da.

interaction-design-vera-egitim

Örneğin bir bisküvi çikolata otomatına paranız sıkışıp da ona yumruk atarsanız, makinanın ekranında yazacak olan “bana vurma, kibar ol” yazısı interaction tasarımcısının işi 🙂 Yada daha güzeli cep telefonu menüsü tasarlamak. Bir web portalının cep için aplikasyonunu tasarlamak. Daha kolay anlaşılır ve user friendly olmasını sağlamak.

Bu kadar ön yazı ve bilgiden sonra asıl güzel habere geleyim. Eylül 2017’de başlayacak olan Interaction Design masterı için burs yarışması açıldı. Bu senenin konusu geçen sene ile aynı. Technogym markası sponsorluğundaki yarışma için spor salonlarına yönelik dijital bir proje hazırlamak gerekiyor. Yarışma metinleri yoruma açık, o yüzden bizden orjinal metni mutlaka isteyin. Geçen senelerdeki yarışmaların kazananlarıyla ilgili fikir almak için ararsanız memnuniyetle yardımcı olurum. Vera Eğitim olarak biliyorsunuz Domus’un resmi Türkiye temsilcisi, hatta EMEA bölgesindeki en başarılı temsilcilik ofisiyiz. Her sene onlarca öğrenciyi burslu olarak Domus’a gönderiyoruz.

Domus’un normal ücreti 28 600€. 1.lik ödülü %60, 2.lik ödülü %50, 3.lük ödülü ise %40 burs. Ayrıca iki tane mansiyon bursu verilecek. Son başvuru tarihi 17 Nisan 2017, neredeyse daha 2 ay var. Hazırlanmak için oldukça yeterli bir süre.

Yarışmaya katılmak için belli bir şart yok. Mühendisler de başvurabilir, tasarımcılar da. Mezunlar da, son sınıfta okuyanlar da. Tek şart Eylül 2017’ye kadar mezun olmuş olmak.

Yarışma için hazırlanacak evrakların listesi, evrakların hazırlanış şekilleri ve yarışmanın içeriğini edinmek için aşağıdaki formu doldurun. Şimdiden herkese başarılar dileriz.

Vera Eğitim Danışmanlık, Bostancı İstanbul

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, Interaction Design, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın