Domus Academy Fashion Management master bursu

Domus Academy Fashion Management master burs yarışması için bu seneki sponsor 10 Corso Como. Geçtiğimiz Temmuz ayında Domus Academy’nin davetlisi olarak Milano’dayken programın son gününde 10 Corso Como’daydık. İçeride restoran, sanat galerisi ve alışveriş yapabileceğiniz farklı markaların ürünlerinin satıldığı konsept bir de mağaza vardı. Yarışma ile katılımcılardan istenen lüx moda perakendeciliğini araştırarak 10 Corso Como’ya orjinal fikirler sunmaları. Bunları yaparken nasıl bir yol izlenecek bunun için orinal burs metnini mutlaka dikkatlice okuyun.

10-corso-como

Başvuru için neler hazırlanacak?

*10 sayfalık powerpoint sunum

*CV

*Motivasyon mektubu

*Geçici mezuniyet belgesi ya da öğrenci belgesi (üniversite son sınıf öğrencileri için)

*Transkript

*Başvuru formu

Son başvuru ne zaman?

Son başvuru tarihi 7 Nisan Cuma günü.

Burs oranları ne kadar?

Eğitim ücreti üzerinden birer kişiye %60, %50, %40 burs, 2 kişiye ise %20 burs verilecek. Eğitim ücreti 28.600€. EU öğrenciler için 16.990€.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Burs yarışmasının sonuçları 4 Mayıs Perşembe günü email yoluyla açıklanacak.

Yarışmaya katılmak için başvuru formunu ve orjinal burs metnini aşağıdaki bilgi talep formunu doldurarak ya da bize CV’nizi email atarak isteyebilirsiniz. Vera Eğitim Domus Academy Türkiye resmi temsilcisidir. (bilgi@veraedu.com)

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Domus Academy, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın