Çok heyecanlı, yarın Bocconi test var!

İtalya, çoğunlukla sanat ve tasarım eğitimleri için tercih edilse de, bir üniversitesi var ki dünya listelerinde önemli sıralarda yer alıyor. İngilizce ekonomi ve işletme eğitimleri sunan bu okul ülkemizde de oldukça tanına Bocconi Üniversitesi.

bocconi-universitesi

Bocconi Üniversitesi’ne girmek kolay değil. Motivasyon mektubu, referans mektubu, ortalama şartı ve İngilizce şartı gibi kriterlerin yanı sıra Bocconi Test’te başarılı olmak gerekiyor.

Online başvuruları bu sene Ekim ayının ortasında açıldı. Seneye hazırlanacaklara, yani şu an 11. sınıfta olanlara örnek olması açısından tarihleri yazalım. Son başvuru tarihi bu sene 20 Ocak 2017’ydi. 20 Ocak’ta başvurularımızı submit ettik ve sınav günü olan (yarın) 3 Şubat’ı heyecanla beklemeye başladık. Zaman gerçekten hızlı geçiyor. Başvurular açılır açılmaz evrak yüklediğimiz günler aklıma geliyor da…

Sınav yarın sabah 8:30’ta İtalya saatiyle. Bize göre 10:30 oluyor. Emekler karşılıksız kalmasın, öğrencilerimiz başarıyla, rahatlıkla sınavı tamamlasın.

Sınav sonrası öğrendi değerlendirmeleriyle görüşmek üzere,

Vera Eğitim, sadece “İtalya’da Eğitim”, Bocconi Özel Danışmanlığı, İstanbul Bostancı, vera@veraedu.com 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Bocconi, Business Administration, İtalya'da Eğitim, İtalya'daki Okullar, İtalyanca kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın