Floransa’da uygun master seçenekleri

Vera Eğitim olarak İtalya’daki 25 seçkin okulun resmi Türkiye temsilciliğini yapıyoruz. İlk temsilciliği almaya Milano’ya gittiğim zamanları düşündüğümde geldiğimiz noktada gururlanmamak mümkün değil. Öyle ki artık İtalya’daki okullar kapımızı çalmaya başladı, “Bize de öğrenci gönderin” şeklinde. Fakat biz ekip olarak eğitime çok önem veriyoruz ve ticari olduğunu düşündüğümüz ya da eğitim kalitesine inanmadığımız okullara öğrenci yollamıyoruz.Onların temsilciliğini yapmıyoruz.

Temsilciliğini yaptığımız okulların içerinde (hem eğitim kalitelerine inandığımız, hem de bunu orada okuyan öğrencilerimizin geri dönüşleriyle tastik ettiğimiz) Floransa’daki okullarımız fiyat avantajıyla diğerlerinden ayrılıyor. Neredeyse devlet okullarıyla benzer fiyatlara denk gelen bu okullar Florence Design Academy FDA ve Florence Institute of Design International FIDI.

FDA’nın eskiden beri temsilcisiyiz. Sadece 3 alanda master programı mevcut: Graphic Design, Product Design ve Interior Design. Programlar 1 yıl, eğitim dili İngilizce. Hem Eylül ayında hem Ocak ayında öğrenci kabul ediyor. Ücreti 6850 Euro.

FIDI de benzer. Diğerine ek olarak biraz daha spesifik bir alan olan Furniture Design master programı da var. Bu okul da aynı tarihlerde senede 2 defa öğrenci kabul ediyor ve eğitim ücreti 7000 Euro.

Okulların her ikisi de çok tercih ediliyor, o yüzden sona kalan öğrenciler sıklıkla red alıyor. Fiyat avantajı, çok tercih edilen okullar olması, Rönesans’in başkenti Floransa’da (çok yaşanılası ve rahat) yer almaları ve küçük okul olmalarından her öğrenciyle tek tek ilgilenmeleri, mezun olduklarında takip etmeleri gibi nedenler öne çıkan yönleri.

Ocak 2017 dönemini geçtik. Eylül 2017 dönemi için başvurmak isteyenler varsa, iki okuldan birine karar verip bizimle iletişime geçmelerini rica ediyoruz: vera@veraedu.com adresinden. (Her iki okulun da resmi temsilcisi olduğumuzdan bütün hizmetlerimiz ücretsizdir) Hazırlanacak belgeler her iki okul için de aynı. Belgelerin hazırlanışındaki püf noktalar ve başvuru formlarını bizden e-mail yoluyla isteyebilirsiniz. E-mailde kişisel bilgilerinizi yazmayı unutmayın, telefonla iletişime geçip şartları anlatalım, belgeleri yollayalım. Herkese başarılar, hayallerindeki okulda okuma şansı dileğiyle Vera Eğitim’den sevgiler

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı FIDI, Florence Design Academy, Furniture design, Graphic Design, Interior Design, Product Design, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın