Kiko Milano

Kasım ayında Milano’ya gittiğimde birçok sokakta şubesine denk geldiğim Kiko Milano markasını keşfettim. Yeni bir marka herhalde diye düşündüm ama biraz incelediğimde 1997 yılında kurulmuş olduğunu gördüm. Ya ben kozmetikle ilgili değildim, ya da son yıllarda şubeleşmeye ağırlık verdiler.

Kiko Milano dükkanları her daim kalabalık, çeşit bol. Kremden ojeye ve her türlü makyaj malzemesine bir sürü ürün var. Bizde de son yıllarda bu tarz dükkanlar var. Nars, Bobbi Brown, Mac, Flormar benim bildiklerim. Kiko Milano’nun farkı nedir diye düşünüyorum, şık poşetleri midir, başınıza dikilen olmadan, içinde kasmadan alışveriş yapma özgürlüğü mü, her bütçeye hitap eden ürün çeşitliliği mi bilmiyorum. İtalyan markalarını seviyorum.

Kiko Milano’dan birkaç alışveriş yaptım, hem kendime hem de sevdiklerime. Geldiğimde baktım ki Türkiye’de de varmış. Evet kozmetik konusunda çok yenilikçi değilim sanırım. Neyse… Siz de Milano’ya giderseniz veya ülkemizde değişik bir markadan kozmetik alışverişi yapmak isterseniz Kiko Milano’yu öneririm.

Kiko.jpg

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı İtalya'da Eğitim, İtalya'da Gezi ve Seyahat, İtalyan Kültürü kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın