MIP, Business School

Bugün size kısaca resmi temsilciliklerimizden MIP’i tanıtacağız. Mümkün olduğunca sıkmadan ve detaya girmeden, önemli bilgilere yer vermeye çalıştık.

MIP hakkında genel bilgi verir misiniz?

MIP, İtalya’nın en eski teknik üniversitelerinden Politecnico di Milano’nun işletme alanında master okulu. Yani sadece MBA ve master düzeyinde İngilizce veya İtalyanca programları var.

MIP’teki İngilizce master programları hangileri?

MBA programlarının dışında Supply Chain & Purchasing Management, Multichannel Marketing Management, Innovation & Entrepreneurship, Luxury Management, Industrial Management, Business Analytics & Big Data gibi master programları İngilizce dilinde eğitim veriyor. Bu masterların çoğu Avrupa’daki başka üniversitelerle anlaşmalı olduğundan eğitimin bir kısmı Milano’da bir kısmı Fransa veya Belçika gibi ülkelerde devam ediyor.Bugün sadece Milano’da verilen İngilizce master programlarını anlatacağız.

MIP’in sadece Milano’da verilen İngilizce masterları hangileri?

MIP’in başka üniversite ile ortaklaşa yürütülmeyen, sadece kendi kampüsünde verilen master programları:

Multichannel Marketing Management

Business Analytics and Big Data

Her ikisi de Eylül 2017’de başlıyor. 1 yıl sürüyor. Eğitim dili İngilizce. Ücretleri 15 000 Euro ve 14 000 Euro

Nasıl öğrenci alıyor?

Sınav ve mülakatla öğrenci alıyor. Bunun dışında transcript, öğrenci belgesi, İngilizce dil belgesi, referans mektubu vb gibi belgeler hazırlamak gerekiyor.

Burs imkanı var mı?

Çeşitli burs imkanları var. Örneğin 31 Ocak’a kadar başvurunuzu tamamlayıp kabulunuzu alırsanız 1000 € erken basvuru indirimi uygulanıyor. Bunun dışında 650 ve ustu GMAT’i olan öğrenciler Multichannel Marketing Management masterı için 3000 Euro, Business Analytics and Big Data için 1500 Euro indirim hakkı kazanıyor. 550 ve ustu GMAT’i olanlar ise sadece Multichannel Marketing Management masterı için 1500 Euro indirim hakkı elde ediyor.

Detayli bilgi ve başvuru için: VERA EĞİTİM, MIP Türkiye resmi temsilcisi vera@veraedu.com ‘a mail atabilir veya aşağıdaki formu doldurarak bilgi isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

italyada hakkında

italyada.net İtalya'da Eğitim alanında hizmet veren Vera Eğitim Danışmanlık'ın bloğudur. Bu blogta sadece İtalya'daki okulların duyurularını değil, İtalya'ya yaptığımız seyahatler, İtalyan edebiyatçılarından eserler, İtalyan modası ve İtalya'ya dair birçok haber bulacaksınız.
Bu yazı Business Administration, MIP, Politecnico di Milano, İtalya'da Eğitim kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , , , , , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın